Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

 

Välkommen till 
Djurskyddet Karlstad!

Vi har endast bokade besök  (ingen drop-in), du är varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för besök. Du når oss lättast via e-postadressen kontakt@djurskyddetkarlstad.se

Vi har nytt telefonnummer: 072-520 00 28. Om du vill ringa till oss har vi telefontid tisdagar kl 14-16. Övrig tid svarar vi i mån av tid. Om vi inte har möjlighet att svara kan du alltid lämna ett meddelande så återkommer vi när vi har möjlighet.

Om ditt ärende gäller adoption av katt, vänligen fyll i en intresseanmälan HÄR så kontaktar vi dig så snart vi kan. 

 

 

Djurskyddet Karlstad är en ideell förening vars främsta uppgift är att hjälpa hemlösa och vanvårdade katter. Vi bedriver ett djurhem strax utanför Karlstad, och förutom omplacering av ägarlösa katter arbetar vi med informationsspridning för att förbättra livsvillkoren för alla djur.

Här på vår hemsida hittar du information om vår verksamhet, bilder & text på katter som söker nya hem, information om medlemskap hos oss och råd & tips om vad du bör göra om du till exempel hittat en bortsprungen katt. Glöm inte att du även kan skänka en gåva till våra djur, eller ge bort ett gåvocertifikat till någon du bryr dig om, där pengarna oavkortat går till vår djurskyddsverksamhet.

Om du inte redan är medlem, bli det idag och hjälp oss hjälpa! Tillsammans kan vi göra skillnad.