Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

 

Välkommen till 
Djurskyddet Karlstad!

Vi har endast bokade besök för närvarande (ingen drop-in), och du är varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för besök hos oss. Vi bokar in alla som hör av sig. Du når oss lättast via email kontakt@djurskyddetkarlstad.se, eller så kan du lämna ett meddelande på vår telefonsvarare på 054 - 53 47 06.

Om ditt ärende gäller adoption av katt, vänligen fyll i en intresseanmälan HÄR så kontaktar vi dig för tidsbokning för besök.

Läs mer under "Öppettider Djurhemmet".Välkommen till Djurskyddet Karlstad! 

Djurskyddet Karlstad är en ideell förening vars främsta uppgift är att hjälpa hemlösa och vanvårdade katter. Vi bedriver ett djurhem strax utanför Karlstad, och förutom omplacering av ägarlösa katter arbetar vi med informationsspridning för att förbättra livsvillkoren för alla djur.

Här på vår hemsida hittar du information om vår verksamhet, bilder & text på katter som söker nya hem, information om medlemskap hos oss och råd & tips om vad du bör göra om du till exempel hittat en bortsprungen katt. Glöm inte att du även kan skänka en gåva till våra djur, eller ge bort ett gåvocertifikat till någon du bryr dig om, där pengarna oavkortat går till vår djurskyddsverksamhet.

Om du inte redan är medlem, bli medlem idag och hjälp oss hjälpa! Tillsammans kan vi göra skillnad.

 

 Ett stort tack till:

 

Hills sponsrar oss med torrfoder och blötmat som vi använder på vårt djurhem och i våra jourhem.

 

NWT sponsrar oss med annonser i deras tidning.