Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Snövit

Snövit är en väldigt nyfiken och busig tjej som är född 2015. Hon vill vara med överallt på djurhemmet och kommer snabbt fram om det vankas lek. Hon är född utomhus så hon är fortfarande skeptisk till närkontakt med oss människor. Men hon har inga problem med att vara när oss, bara vi inte ska ta på henne. Snövit har utvecklats från att vara en bekymrad och skygg tjej till en busig och glad kattflicka. Hon kom till oss tillsammans med sina ungar och hade första tiden fullt sjå med att ta hand om dem. Efter att de flyttat och fått egna hem har Snövit kunnat få tid för sig själv och har nu visat en helt annan livsgnista och potential. Hon vill ha ett lugnt hem med kattkompis, med fördel ett hem med äldre barn som kan leka med henne (eller en husse/matte som gärna vill aktivera Snövit i lek).

När Snövit blivit trygg i sitt nya hem vill hon bli både ute- och innekatt, men det kan ta en längre tid innan man kommer dit, så hon behöver få bo som innekatt länge. När hon är redo att bli både inne- och utekatt vill hon bo på landet, så att hon inte blir rädd för okända människor, ljud och trafik.

Om du vill veta mer om fina Snövit är du varmt välkommen att fylla i en intresseanmälan för adoption och skicka till oss. Den hittar du HÄR.


Tillbaka till KATTER