Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

SIMON och SMILLA

Simon och Smilla föddes utomhus och hade den första tiden i sina liv inte någon närkontakt med människor. Men successivt har de blivit tryggare. Simon är en aktiv och nyfiken kille gärna tar löpturer på nätterna. För då är det inga människor som visar sig. Han tycker fortfarande att människor kan vara lite läskiga men om han känner sig trygg så tycker han om att bli klappad. 

Smilla är mer försiktig och fräser ifrån om man kommer för snabbt inpå, men även hon är nyfiken, även om från lite mer avstånd. En av hennes favoritsysselsättningar att titta på hockey, då sitter hon nöjt på tv- bänken och följer spelet. 

Vi ser stor potential för utveckling hos Simon och Smilla. Genom tid, tålamod, lek och kärlek har de alla förutsättningar för att bli trygga katter. Simon och Smilla har inte riktigt vant sig vid barn, så om de ska bo i en barnfamilj vill de att barnen ska vara kattvana. De har ingen erfarenhet av hund, men skulle eventuellt kunna bo tillsammans med en som är lugn och kattvan. De kan tänka sig att bo som innekatter om de får bo stort och har tillgång till innätad balkong eller rastgård. På sikt skulle de kunna bli utekatter, om det är i ett lantligt område långt ifrån stora vägar.
Varmt välkommen att fylla i en intresseanmälan! Den finner du HÄR. Efter att vi tagit emot din intresseanmälan kontaktar vi dig för att boka besök hos oss