Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

RASMUS

Rasmus kom till oss första gången 2013, då han hade bosatt sig på en bensinstation där han åt ur soporna och sov under bilar. 2014 adopterades han ut, men fick komma tillbaka till oss i början av 2019 på grund av förändrade levnadsförhållanden i hemmet som gjorde att han inte kunde bo kvar hos husse.


Rasmus är en 12-årig pratglad och social herre. Rasmus kan lätt bli rädd av hastiga rörelser och mycket ljud, då drar han sig tillbaka till en trygg plats. Han är riktigt kelig och älskar att bli klappad, han brukar ligga på jourhemsmattes bröst och lägger ofta då sin nos mot hakan eller halsen. På natten ligger han väldigt gärna och sover i sängen. 


Rasmus har problem med sin sköldkörtel och kommer troligtvis behöva äta medicin två gånger varje dag för resten av livet. Han har även lite besvär med övervikt på grund av detta. 

I sitt tidigare hem var Rasmus utekatt, men vi tror att han skulle nöja sig med att vara innekatt om han får möjlighet att gå ut på en innätad balkong där han kan höra fågelkvitter och känna alla dofter som finns ute. Vi tror att Rasmus skulle må bäst av att bo som ensamkatt i ett lugnt hem hos någon som är hemma mycket så att han får bli bortskämd med många och långa mysstunder. 

Är du intresserad av Rasmus och kan erbjuda ett hem där han får all den kärlek och omtanke han så väl förtjänar, hör av dig till oss med en intresseanmälan, som du fyller i HÄR.