Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

PORSCHA

En underbar 12-årig honkatt söker en husse/matte att älska!

Fina Porscha är en väldigt pigg, nyfiken och kelig katt som älskar att ligga i knä och gosa.  Hon var adopterad från Djurskyddet Karlstad för många år sedan, men hennes ägare har tyvärr avlidit. Därför söker vi ett nytt hem för Porscha. Hon vill bo som ensamkatt då hon vill ha mycket uppmärksamhet och kärlek.

Porscha är en snäll och tillgiven katt som har massor av kärlek att ge en framtida husse/matte. Hon är visserligen lite till åren, men hon har förhoppningsvis många härliga år framför sig i ett för-alltid-hem. Porscha äter specialfoder för njurproblem, men är i övrigt frisk och busig. Hon kan vara lite rädd för plötsliga ljud så hon kan springa och gömma sig om något oväntat händer, men kommer snabbt ut igen för att vara med och gosa. Hon tycker väldigt mycket om mat, och när man närmar sig köket så är man inte ensam längre, utan då har man henne vid fötterna, där hon jamar och talar om att hon väldigt gärna vill provsmaka lite.

Vi tror att Porscha skulle bli en fantastisk livskamrat hos en äldre person som är hemma mycket eller någon som kanske inte jobbar heltid och kan ge Porscha massor av tid och uppmärksamhet.

Första steget för att adoptera Porscha är att fylla i en intresseanmälan här på vår hemsida (klicka HÄR). När vi tagit emot din intresseanmälan kontaktar vi dig för att boka tid för besök. Varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan!





 

TILLBAKA TILL "KATTER"