Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

OLOFUnder sommaren 2018 blev vi kontaktade av en privatperson som sett en katt som vandrade omkring. Då hade Olof synts till av flera personer under några månaders tid. Via sociala medier hittades ägare och det visade sig då att Olof hade varit borta i 1,5 år. På grund av personliga omständigheter kunde ägaren inte ta hand om Olof och han placerades i ett av våra jourhem.


Olof är en kille på 4 år. Han är lugn och tycker om att vila större delen av dagen, gärna under täcket. Ibland kan det vara roligt att attackera människans fötterna under täcket. På morgonen tar han tassen i ansiktet på jourhemsmatte när han vill gosa.Olof som under så lång tid hade gått ute, verkar inte alls sakna utelivet. Han är väldigt nöjd över att få vara innekatt och har i sitt jourhem inte visat tecken en enda gång till att han skulle vilja gå ut. Men han tycker om att sitta och spana ut genom fönster, så det vill han i sitt för-alltid-hem ha möjlighet att göra. Han bör också kunna ha tillgång till en innätad balkong. På sikt skulle han eventuellt kunna bli utekatt igen, men det är absolut inget måste. 

Olof är en social och kelig kille som tycker om sällskap. Han kan också "kärleksnafsa" när han tycker det är skönt att bli kliad. Första gången han träffade barn blev han lite fundersam, men sen kom han fram efter en liten stund. Vi tror att Olof kan bo med äldre barn och med en snäll kattkompis. Han kan bo som innekatt, på sikt skulle han även kunna gå ut om han känner för det.

Varmt välkommen att kontakta oss med intresseanmälan för Olof. Den finner du HÄR.