Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

OLINA


 

Olina och hennes två bröder omhändertogs under sommaren 2018, bara några veckor gamla tillsammans med deras mamma i ett industriområde. Området var inhägnat och relativt lugnt så duktiga mamma hade valt en bra plats, trots en del stök i området. Snälla människor på platsen upptäckte den lilla kattfamiljen och började ge dem mat samtidigt som de började undersöka hur kattfamiljen kunde få hjälp att komma in och tas om hand. 

Ungarna var uppskattningsvis 7-8 veckor när de kom till oss och var lite skygga för människor. Vi socialtränade med dem på djurhemmet och trots lite läskiga hanteringar som kloklippning och läskiga veterinärbesök så har vi nog aldrig varit med om snällare kattungar än dessa. Olina har hela tiden varit en liten tuff tjej, faktiskt tuffare och mer nyfiken än båda sina bröder. 


Olina adopterades ut till en familj som älskade henne väldigt mycket, men gammelkatten i huset visade tydligt att hon inte tyckte om Olina och till slut tog husse och matte kontakt med oss, där vi kom överens att det nog skulle vara bäst för Olina att komma tillbaka till djurhemmet. .Om du är intresserad av Olina är du varmt välkommen att kontakta oss med intresseanmälan. Den finner du HÄR