Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

ÖRJAN

Örjan är en ståtlig och försiktig kille som vågar mer och mer på djurhemmet, även om han fortfarande är en väldigt försiktig katt. Örjan vill att det ska vara lugnt runt omkring sig för att han ska våga sig fram, och han är mest aktiv på morgonen och förmiddagen på djurhemmet. Under eftermiddagarna, när vi har besökare på djurhemmet, håller han sig mestadels högt upp på "sin" hylla, tillsammans med kattkompisarna.

Örjan trivs bra med andra katter, både hon- och hankatter, men det finns någon enstaka (dominant) hankatt som han inte kommer överens med. Vi vill därför att han ska bo ihop med en honkatt i sitt för-alltid-hem, om han inte flyttar med en kompis från djurhemmet.

Örjan vill bo som innekatt i ett hem där han har några platser som "bara han" får vara på, så att han t ex kan hoppa upp på en hylla högt upp någonstans, eller i ett högt klösträd där han får vara ifred när han vill det. Han vill också kunna gå ut på en innätad balkong eller dylikt. Han kommer att behöva tid att landa i ett (lugnt) hem, men vi tror att han med tiden kommer att bygga band med husse/matte, och mer tillit till oss tvåbenta. Han förtjänar också en chans! Örjan tycker om när man pratar med honom, och även om han inte är bekväm med närkontakt ännu så är han social på sitt sätt.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Örjan! Vår intresseanmälan finner du HÄR.