Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

MYSAN

Mysan är en helsvart katthona som kom från ett stort djurskyddsärende där hon bodde med många katter. Hon var skygg när hon kom till oss, men efter att hennes kattungar flyttade till nya hem så började hennes utveckling. Idag är hon kelig med jourhemsmatte, och älskar att ligga bredvid i soffan. Hon tycker fortfarande att det är läskigt när det kommer besökare hon inte känner igen, men med de hon känner är hon numera social och kontaktsökande. Jourhemsmatte får kela med Mysan och till och med klia henne lite på magen!

Mysan är ungefär två år gammal, och vill helst bo som innekatt med möjlighet att gå ut på innätad balkong eller uteplats. Eventuellt kan hon bli både inne- och utekatt på sikt, om det är på landet.Mysan förtjänar verkligen en ny chans i livet, efter att ha levt ett hårt liv tidigare. Även om hon är van att bo med många andra katter så tror vi att hon helst vill bo som ensamkatt i ett lugnt hem. Detta är för att hon haft en sådan positiv social utveckling sedan hon fick bo som ensamkatt i jourhemmet där hon bor.

Kontakta oss gärna med en intresseanmälan gällande adoption! Mysan LÄNGTAR efter ett för-alltid-hem, så tveka inte att höra av dig! Du kan fylla i en intresseanmälan för adoption HÄR.