Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

MIRAMIS

Miramis är en kille på ungefär 8 år som adopterades från oss 2012 tillsammans med en kompis från djurhemmet. Miramis var väldigt osäker och höll sig mest i bakgrunden. På grund av hälsoproblem fick hans kompis tyvärr avlivas. Efter det började Miramis ta för sig alltmer. Han och hans matte älskade varandra väldigt mycket, men matte avled och ingen efterlevande kunde ta hand om Miramis. Då placerades han i ett av våra jourhem. Första veckan för honom var tuff och han förstod ju inte alls vad som hände, både nya människor och ett nytt ställe. De första dagarna ville han inte äta, men så småningom förstod han att människorna nog ändå ville honom väl. 

Han tar nu för sig alltmer, söker uppmärksamhet och gos. Miramis kan fortfarande vara osäker och tycker inte om höga ljud, hastiga rörelser eller när man kommer för snabbt inpå. Men om han får söka kontakten älskar han att interagera med människorna, han stryker sig mot möbler och tycker om när jourhemsmatte pratar med honom. Han älskar att ligga bredvid i soffan och bli klappad, framförallt på huvudet eller under hakan. Den senaste tiden har han även börjat tycka om att sitta i vardagsrumsfönstret och titta ut. I sitt för-alltid-hem vill han gärna kunna få mysa en stund, både morgon och kväll. 

Eftersom att Miramis är osäker vill han bo som innekatt. Miramis kan bo som ensamkatt eller med en snäll och trygg kattkompis. Vi tror Miramis skulle trivas bäst i ett hem utan hund och små barn, större och lugna barn tror vi går bra. Om du är intresserad av att erbjuda denna underbara kille ett-för-alltid-hem är du välkommen med en intresseanmälan.

Vår intresseanmälan finner du HÄR.