Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Kattungar

För att undvika "spontanbeslut" brukar vi normalt sett inte sätta ut annonser på kattungar då vi inte vill man ska se en kattunge och vilja adoptera den utan att tänka långsiktigt. Vi adopterar endast ut till seriösa för-alltid-hem som kan tänka sig att ta hand om kattungen i hela dess livslängd.

Det första steget inför en eventuell adoption är alltid att skriva en intresseanmälan. Den hittar du HÄR.

När vi tagit emot din intresseanmälan kontaktar vi dig med information om tillgängliga kattungar i verksamheten, och då brukar vi boka in ett första besök på djurhemmet. Välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Varje år får vi in många kattungar som söker för-alltid-hem. En del av kattungarna föds i våra jourhem då vi tagit hand om dräktiga honkatter. Kattungarna i vår verksamhet är i varierande ålder och har väldigt olika personligheter; en del av dem är sociala och kontaktsökande och passar bra i barnfamiljer, medan andra är födda ute och därmed mer skygga och behöver en lugnare miljö.  

Om du är intresserad av att adoptera en kattunge, kontakta oss för att fylla i en allmän intresseanmälan, och så kan vi ha en dialog om vilka förutsättningar du har att adoptera och vilken kattunge eller vilka kattungar som eventuellt skulle passa hos just dig. Vänligen observera att vi endast adopterar ut kattungar till seriösa intressenter som kan erbjuda för-alltid-hem - man förbinder sig att ta hand om kattungarna i hela deras livslängd vid en adoption.

För mer information, kontakta oss! 

Telefon: 054 - 53 47 06

Email: kontakt@djurskyddetkarlstad.se

 

TILLBAKA TILL "KATTER SOM SÖKER HEM"