Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

HJALLE


Hjalle är en lugn, social och kelig kille som föddes sommaren 2016. Han blev utadopterad som kattunge från vårt djurhem, och bodde som innekatt i ca 9 månader. Det visade sig dock att Hjalle hade behov av mer aktivering, då han blev lite för "på" i leken med sin syster som han flyttade med. I samråd med oss tog husse & matte det tuffa beslutet att låta Hjalle komma tillbaka till oss, för att omplaceras till ett för-alltid-hem där Hjalle har möjlighet att bli både inne- och utekatt på sikt.

Nu söker vi ett för-alltid-hem där Hjalle kan bo som innekatt i några månader innan han får börja gå ut (så att han blir både inne- och utekatt). Vi vill att han kommer till ett hem på landet, där det inte finns så mycket trafik. Även om Hjalle är social och trygg i sig så kan han bli lite rädd för plötsliga ljud, så vi ser gärna att han kommer till ett hem utan små barn. Han trivs väldigt bra med de andra katterna på djurhemmet och är inte en dominant katt - att han bråkade lite med sin syster i första hemmet berodde nog främst på att han behövde mer aktivering.

Hjalle vill gärna gosa och kela, och han har en otroligt charmig personlighet. Det är svårt att inte bli charmat av honom när man träffar honom. :)

Om du vill veta mer om Hjalle är första steget att fylla i en intresseanmälan. Den finner du HÄR. När vi tagit emot din intresseanmälan kontaktar vi dig för att boka besök på djurhemmet. Varmt välkommen att höra av dig!