Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

HERR NILSSON


Herr Nilsson har fått sitt namn av en anledning, efter Pippi Långstrumps apa. Herr Nilsson är en aktiv kille född ca 2016, som älskar att leka och utforska vyerna på djurhemmet och i rastgården. Han kan vara lite nervös, tycker inte om höga ljud och hastiga rörelser. I möte med andra katter kan ha bli osäker, och därför tror vi att han skulle må bäst i ett hem där det inte bor några andra katter förutom honom och kompisen Fröken Näpen.


Innan Herr Nilsson kom till oss hade han bara sett människor från håll vilket gör att han fortfarande tycker det är läskigt om någon kommer för nära som han inte känner igen, men han tycker väldigt mycket om att interagera med människor och till och med bli klappad om man gör det försiktigt. Herr Nilsson har lite besvär med sin andning, har behandlats med antibiotika för misstänkt luftvägsinfektion, som han blivit bättre av. Han har varit hos veterinär flera gånger där man inte hittat något annat. På grund av Herr Nilssons andningsbesvär så tycker vi att det är mest lämpligt för honom att bo som innekatt.


Om du är intresserad av att besöka Herr Nilsson och Fröken Näpen på vårt djurhem är du varmt välkommen att fylla i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för vidare dialog. Du hittar vår intresseanmälan HÄR