Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

HARRY

Harry är en vaksam kille som fortfarande är skeptisk mot oss människor. Vi vet inte vad han har för bakgrund då han är upphittad och infångad utomhus, men vi uppskattar att han är född 2015. Han har nog haft mänsklig närkontakt när han var liten, då han ändå ibland kan tycka det är skönt att bli klappad runt huvudet. Han verkar dock att ha fått klara sig själv under en längre tid, och har då utvecklat ett ”överlevnadsbeteende” som ger att han är väldigt uppmärksam på allt som rör sig och allt som låter.

Sedan Harry kom till djurhemmet har han hittat en bra kompis i Peg som bor i samma box. De ligger ibland och tvättar varandra och verkar ha funnit en samhörighet. Peg är mer framåt och väldigt gosig med oss människor så hon kan förmodligen hjälpa Harry fram i processen att våga lita på oss två-benta. Därför vore vi glada om de kunde få flytta tillsammans.

Harry vill bo i ett lugnt hem utan barn eller hundar. Han kan ev. bli utekatt på sikt, men innan dess måste han få förtroende för sina människor, så att han vill komma tillbaka in igen.

Intresseanmälan för adoption finner du HÄR. När vi tagit emot din intresseanmälan kontaktar vi dig för vidare dialog eller besök på djurhemmet. Varmt välkommen att höra av dig!