Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

ESTER


Ester är en av våra blygaste katter på djurhemmet. Hon kommer inte ut i lokalen särskilt mycket på egen hand, då hon tycker att det är läskigt med för mycket liv och rörelse. Därför jobbar personalen på djurhemmet aktivt med henne för att bygga tillit och självförtroende. Ester får dagligen små promenader på personalens axel, och därifrån får hon kika försiktigt på de andra katterna och vad som händer. Hon börjar bli alltmer trygg med beröring i sin box också, och nu börjar det faktiskt se ut som att hon kan slappna av och njuta av att bli klappad.

Ester är en mycket snäll katt som aldrig säger ifrån - om man tar det väldigt lugnt med henne och ger henne tid att landa så märker man att hon uppskattar att bli sedd. Framtida husse/matte måste ge lilla Ester massor med tid att bygga självförtroende och känna sig älskad. Hon förtjänar verkligen att få komma till ett tryggt hem där husse/matte älskar henne för den hon är, och där det finns (minst) en snäll kattkompis som låter henne känna samhörighet.

Ester vill bo som innekatt i ett lugnt hem där hon har trygga platser. Kontakta oss gärna om du vill veta mer! Det första steget är att fylla i en intresseanmälan; den finner du HÄR. Varmt välkommen att höra av dig, så bokar vi besök på djurhemmet för att träffa Ester!