Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

ELLIOT

Elliot är född i september 2016. Han kom till oss som kattunge och var då ca 6-7 veckor gammal. Han kommer ifrån ett djurskyddsärende där katterna inte hade någon närkontakt med människor. Katterna matades ute i ett stall och när stallet skulle säljas skulle katterna skjutas om vi inte tog hand om dem, så vi hämtade då hem dem till vårt djurhem. Elliot är fortfarande en väldigt orolig katt som blir rädd om man kommer emot honom. Han verkar vara en orolig själ och kommer förmodligen alltid att vara så. Det är nog en del av hans personlighet. Katter är ju som oss människor – en del är av naturen trygga och en del mer oroligt lagda.

Elliot vill veta att man är snäll innan man försöker ha närkontakt med honom, och personalen jobbar aktivt med honom för att bygga förtroende och tillit, så det är i dagsläget bara några få personer som får ha närkontakt med honom på djurhemmet.

Elliot är en väldigt snäll kisse, och han finner kärlek och trygghet i andra katter på djurhemmet. För att han ska få de bästa förutsättningarna vid en flytt behöver han flytta med en kattkompis som han redan känner. Han har hittat en storebror/pappa i vår fina Måns så vi vill gärna att de ska flytta tillsammans. Elliot behöver ett lugnt hem utan barn eller andra djur, hos en familj som älskar honom precis som han är och inte blir frustrerad på honom för att han lätt blir orolig.

Om du är intresserad av att träffa Elliot vill vi att du börjar med att fylla i en intresseanmälan. Den finner du HÄR. Varmt välkommen att kontakta oss!