Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

ELIZAEliza är en vacker tjej som är född 2016, och som kommer ifrån ett djurskyddsärende där katterna inte hade så mycket kontakt med människor deras första tid i livet. Eliza är nyfiken och busig, men blir fortfarande rädd om man kommer för snabbt inpå henne. Hon är oerhört snäll mot alla de andra katterna hon träffat på djurhemmet, och hon ska definitivt bo med minst en kattkompis i sitt för-alltid-hem.

Eliza är en tjej som har massor av potential att bygga mer trygghet och självförtroende i ett hem där husse/matte ger henne tid och inte har några förväntningar på henne att hon ska bli en "knäkatt". Eliza vill bo i ett lugnt hem där hon får utvecklas i egen takt. Om hon ligger tryggt på djurhemmet kan man klappa henne försiktigt, men man måste respektera att hon kan bli rädd om man kommer för snabbt emot henne. Hon vill veta att man är snäll innan man försöker ha närkontakt med henne, och personalen jobbar aktivt med Eliza för att bygga förtroende och tillit, så det är i dagsläget bara några få personer som får ha närkontakt med henne på djurhemmet för att hon inte ska bli skrämd.

Det här är en ungkatt som vi tror kommer att bli en tacksam familjemedlem i ett hem där hon får tid att landa och bygga förtroende med husse/matte genom lek, kärlek och interaktion. Eliza är en väldigt fin katt som nu väntar på att en framtida husse/matte ska höra av sig. Om du är intresserad av att träffa henne vill vi att du börjar med att fylla i en intresseanmälan. Den finner du HÄR. Varmt välkommen att kontakta oss!