Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

EBBE

Ebbe är en nyfiken kille som är född sensommaren 2016. Han föddes utomhus på ett ställe där Djurskyddet Karlstad tagit hand om över sextio katter, så Ebbe är väldigt van andra katter och är inte på något sätt dominant mot någon annan katt. Han ska bo med minst en kattkompis, och det är ett stort plus om kompisen/kompisarna därhemma är trygga och sociala. Ebbe har massor av potential att utvecklas på ett positivt sätt. Även om han är född utomhus och hade minimal kontakt med människor den första tiden i hans liv så älskar han att gosa när han känner sig trygg. Kommer man för snabbt inpå så sticker han dock iväg.

Ebbe har en hälta som veterinärerna inte kan fastställa orsaken till. Han har gått igenom undersökningar och röntgen, men veterinären kan inte hitta några "fel". Vi upplever inte att Ebbe har ont, men man ser att han haltar lite ibland av någon anledning. Vi kommer självklart att fortsätta bevaka Ebbes hälta om det är så att det blir sämre, men då vi inte hittar något "fel" hos veterinärkliniken så kan vi i detta läget bara "vänta och se om det blir bättre" (enligt veterinärs rekommendation).

Ebbe vill bo som innekatt i ett lugnt hem. Han vill gärna ha en innätad balkong eller uteplats att gå ut på för lite frisk luft.

Vi tror att denna lilla kattkille kommer att utvecklas väldigt positivt i ett för-alltid-hem, och hoppas att framtida husse/matte vill jobba med honom på ett lugnt sätt för att bygga Ebbes självförtroende. Om du är intresserad av att veta mer är du varmt välkommen att fylla i en intresseanmälan hos oss. Den finner du HÄR. Välkommen att höra av dig!