Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.


DINO

Dino kom in till oss i somras. Vi visste inte alls vad han hade varit med om. Han var så  skärrad och pupillerna jättestora så vi undrade hur detta egentligen skulle gå. Han var väldigt rädd till en början och var inte förtjust i att människor kom i närheten av honom. Men så började han så småningom om mjukna, och han visade tydligt att han mer än gärna ville bli klappad. Eller borstad, åhh va underbart han tycker att det är. 


Dino är en supersocial och pratig herre som älskar mat. Han som uppskattas vara runt 10 år. Dino har tillgång till innätad rastgård på djurhemmet, men har inte visat något större intresse för den. Så Dino kan bo som innekatt, men skulle även kunna gå ut på sikt om han visar intresse för det.

Dino kan bo som ensamkatt om husse eller matte är hemma mycket, annars vill han bo med minst en kattkompis. Antingen någon som redan bor i hemmet eller någon som han får flytta tillsammans med från djurhemmet. Dino är en lugn och trygg herre som vi tror skulle gå bra ihop med både barn och hund. 

Om du är intresserad av Dino, skicka in en intresseanmälan HÄR!