Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

DIDRIK

En kattkille på ca 6 månader söker en husse/matte och en kattkompis (kattkompis finns även på vårt djurhem)!

Didrik är en nyfiken, busig och försiktig katt som vill bo i ett hem där han får utvecklas i egen takt. Han kom till oss tillsammans med sin mamma och syskon efter att kattmamman lämnats kvar utomhus efter att ägaren flyttat och Didrik och hans syskon föddes i en lada.

Didrik var tre månader när han kom till vårt djurhem och hade då inte haft någon kontakt med människor. Det betyder att han fortfarande håller på att lära sig hur interaktionen med oss tvåbenta fungerar och man måste ha förståelse för att han kan bli rädd om man kommer för snabbt inpå. Han är ok med att bli klappad när han känner sig riktigt trygg, men han behöver en social och trygg kattkompis att präglas på.
Vi tror att Didrik kommer växa i självförtroende i ett tryggt hem och att han har alla möjligheter att bli ännu mer bekväm med närkontakt hos en husse/matte som inte förväntar sig att han ska bli en "knäkatt".

Didrik är en katt med stor livsglädje, och han är nyfiken på det mesta. Han är en ung katt som vi tror kommer att anpassa sig bra i ett lugnt och tryggt hem. Han ska nog inte bo i ett alltför litet hem, då han har behov av att aktiveras och leka. Eventuellt kan han bli både inne- och utekatt på sikt, om han får flytta med sin mamma Aila. Då skulle han kunna följa hennes beteende ute. Annars tror vi att Didrik skulle må bra som innekatt i ett hem där det finns yta att leka, och gärna att det finns en innätad balkong eller liknande att få frisk luft på.

Om du är intresserad av Didrik är du varmt välkommen att kontakta oss med en intresseanmälan. Den finner du HÄR. Vi kontaktar dig så snart vi har möjlighet, efter att vi tagit emot din intressanmälan.