Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Daisy

Daisy är en riktigt kelig "knä"-katt som älskar att ligga i ens knä och bli klappad. Hon vill gärna busa med endast med en leksak, som hon valt ut. :) Hon är en lugn katt på 9 år som gärna vill ligga och vila och må gott.

Jourhemsmatte har märkt att Daisy tycker om att öppna garderober för att dra ut kläder som hon sedan kan stryka sig emot och somna på!

Jourhemsmatte beskriver Daisy som en riktig sötnos. Daisy jamar för att berätta om hon vill leka eller om hon inte tycker att hon får nog med uppmärksamhet. Hon tycker om att hålla sig i samma rum som oss människor förutom när hon vilar.  Vi tror att Daisy skulle må bäst hemma hos någon som spenderar ganska mycket tid hemma, då Daisy inte tycker om att vara ensam för länge. Utifrån det vi sett från Daisy skulle hon trivas bra som ensamkatt, och hon vill bo som innekatt. Hör gärna av dig om du vill veta mer! Det första steget inför en eventuell adoption är att fylla i en intressanmälan för adoption. Den finner du HÄR. Varmt välkommen att höra av dig!