Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Cameron & Cnicken

Cameron och Cnicken är två bröder som är födda 2016. När de kom till oss hade de inte blivit så mycket hanterade av människor, men i jourhemmet där de bor har de utvecklats väldigt mycket. De är något större nu än vad de är på bilderna här. De har blivit mycket mer bekväma närkontakt med oss tvåbenta, och har stora personligheter.

Cameron (svart med vita tecken) är social, busig och kontaktsökande. Han kan fortfarande vara lite rädd för snabba rörelser och plötsliga ljud, men han är samtidigt väldigt nyfiken. Han möter jourhemsmatte vid dörren när hon kommer hem, och han leker gärna med alla möjliga leksaker. Cameron kommer gärna upp i soffan till jourhemsmatte för att gosa, och han sover helst bredvid jourhemsmatte i sängen på natten.

Cnicken (tigrerad med vita tecken) är nyfiken och busig, och vill gärna kela men på sina egna villkor. Han har varit lite rädd för händer, så han har helst velat bli klappad när han slipper se handen närma sig. Han blir alltmer trygg och modig, och han har utvecklats väldigt positivt sedan han kom till jourhemmet. Flera gånger har han på sistone strykit sig mot jourhemsmattes hand när hon sträckt fram den mot honom! Liksom Cameron så kan Cnicken blir rädd för plötsliga ljud och rörelser, men han kommer alltid in i köket och säger till när det är dags för mat. Han kan också sova i sängen bredvid Cameron, men är inte riktigt lika modig. På dagarna ligger han gärna bredvid brorsan och vilar.

Det här är två ungkatter som har massor av potential att bli allt tryggare, och vi tror att de kommer att formas mycket efter framtida husse/matte. De vill flytta tillsammans, och vill antingen bo som innekatter eller som både inne- och utekatter på sikt (i så fall på landet).

Om du är intresserad av att veta mer eller vill anmäla intresse för adoption vill vi att du börjar med att fylla i en intresseanmälan. Den finner du HÄR. Varmt välkommen att höra av dig!