Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

AILA

Denna underbara kattfröken är nu redo för adoption! Aila kom till oss med tre kattungar som hon fött ute, och hon har varit en väldigt duktig kattmamma åt dem. Nu är det dags för Aila att hitta ett för-alltid-hem. Vi tror att hon skulle kunna anpassa sig till lite olika situationer, beroende på förutsättningarna. Kanske skulle hon trivas som ensamkatt om hon har mycket tid med husse/matte och yta att gå ut och in på. Hon skulle även fungera bra med en snäll kattkompis, eller så skulle hon kunna flytta med en av sina ungar (de är nu ca 6 månader gamla).

Aila är en snäll, busig och lite försiktig katt, som älskar att kela när hon känner sig trygg. Hon har massor av bus i kroppen, och är en bra jägare - hon fångar alla leksaker på djurhemmet, och längtar nog ut efter annan jakt. :)


Vi tror att Aila skulle trivas bäst i ett hem där hon får bli både inne- och utekatt på sikt. Det måste vara på landet, ej villaområde eller dylikt. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan om du vill att vi kontaktar dig för att boka in besök på vårt djurhem så att du får träffa Aila! Vår intresseanmälan finner du HÄR.