Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Adella

Adella är en blyg tjej, född ca 2016. Hon är född utomhus så hon har inte haft närkontakt med människor innan hon kom till oss. Hon känner sig fortfarande hotad när man närmar sig henne, men det börjar se ut som att hon gillar att bli klappad med klappinnen när hon väl landat i det. Man måste dock vara väldigt försiktig med henne så hon inte upplever mer oro än nödvändigt. Hon har varit en fantastisk mamma där hon älskade närheten av sina barn. 


Adella kommer att behöva ett lugnt hem utan hundar eller barn. Hon vill ha en kattkompis då hon alltid haft trygghet i andra katter, även om hon inte alltid ligger tätt intill dem. Hon behöver ett hem där det finns tydliga rutiner för hur dagarna ser ut, då detta ger henne trygghet och bra förutsättningar att fortsätta bygga förtroende för oss människor. Adella ska endast vara innekatt, och på sikt kanske hon även skulle uppskatta en inglasad/innätad balkong.


Om du är intresserad av att besöka Adella på vårt djurhem är du varmt välkommen att fylla i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för vidare dialog.

Du hittar vår intresseanmälan HÄR