Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Gåvor

Ditt bidrag, litet som stort, är viktigt för oss på Djurskyddet Karlstad. Vi finansierar främst vår verksamhet med hjälp av arv, gåvor, och medlemsavgifter, och vi är därför väldigt tacksamma för alla bidrag vi får från våra medlemmar, sponsorer och allmänheten. Tack för att du vill stödja vårt djurskyddsarbete och hjälpa oss hjälpa fler hemlösa och vanvårdade katter samt bedriva vårt djurhem! Enbart veterinärkostnaderna för våra djurhemskatter uppgår till över 200,000:- per år, så din hjälp är värdefull! 

Om du vill hjälpa oss med ett ekonomiskt bidrag kan du göra det på flera olika sätt:

 

Bidrag via vårt PlusGiro

Du kan sätta in ett valfritt belopp till oss via PlusGiro 70718-2, antingen på banken eller via din internetbank. Märk talongen eller insättningen med "gåva". Pengarna går oavkortat till de djur vi hjälper, t ex genom inköp av kattsand, veterinärkostnader och mediciner.

 

Bidrag via Swish

Du kan nu använda Swish och skicka valfri gåva till oss på nummer 123 417 16 90, märk överföringen med "gåva". Pengarna går oavkortat till de djur vi hjälper, t ex genom inköp av kattsand, veterinärkostnader och mediciner. Du kan även betala medlemsavgift via Swish, se sidan för medlemskap.

 

Månatlig gåvogivare

Som månatlig gåvogivare (förändrad version av det vi tidigare kallat fadderskap) ger du valfri summa varje månad. Vissa månatliga gåvogivare ger 50:- per månad medan någon skänker hela 1000:- per månad. Varje krona är viktig, så vi är tacksamma för det bidrag du känner att du kan bidra med. De flesta av våra månatliga gåvogivare skänker någon hundralapp per månad, och tillsammans bidrar våra månatliga gåvogivare med en enorm viktig intäkt för oss som gör att vi kan täcka en del veterinärkostnader för våra katter.

I din internetbank kan du lägga in så att det automatiskt dras valfri summa varje månad.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta styrelsen: styrelsen@djurskyddetkarlstad.se

Varmt välkommen som månatlig gåvogivare och tack för ditt stöd!


Gåvobevis

Du kan beställa gåvobevis i olika valörer och med olika/anpassad text. Skicka din beställning/dina önskemål till kontakt@djurskyddetkarlstad.se.
Kontant gåva i bössa eller på djurhemmet

Om du vill skänka en slant till vårt djurhem och våra katter går det bra att använda sig av våra insamlingsbössor som finns utplacerade på en rad olika ställen i Karlstad med omnejd, inklusive djurhemmet. Om du äger eller jobbar i en butik eller någonstans där ni skulle kunna ställa en insamlingsbössa, kontakta oss gärna!  

 

Testamente

Den som vill skriva testamente till förmån för Djurskyddet Karlstad är självklart varmt välkommen att testamentera medel till föreningen. För att det ska vara lagligt bindande måste föreningens namn, adress och organisationsnummer anges. Kontakta oss för eventuella uppgifter. En specifikation av vad som testamenteras (belopp, % av kvarlåtenskap, fastighetsbeteckning och beskrivning etc.) måste finnas med i testamentet, som måste vara egenhändigt underskrivet samt bevittnat. Om du vill att vi skickar dig en mall för testamente, kontakta oss på emailadressen styrelsen@djurskyddetkarlstad.se eller ring oss på 072-520 00 28. 

 

Minnesgåva

Med en minnesgåva hedrar du minnet av en närstående. Din gåva bidrar till att fler katter kan få ett bättre liv. Om du önskar minnesbrev maila ditt namn, datum för begravningsceremonin och vilken begravningsbyrå som är ansvarig till styrelsen på styrelsen@djurskyddetkarlstad.se så skickar vi minnesbrev till begravningsbyrån. Om du inte har mail går det bra att lämna ett meddelande på vår telefonsvarare 054-534706. Skicka dina uppgifter till oss eller prata in ditt meddelande på vår telefonsvarare minst fem arbetsdagar innan begravningen kommer ske, så att vi hinner få levererat minnesbrevet i god tid.


ÖNSKELISTA MAT/SAKER 

Om du vill skänka kattmat, leksaker eller annat material till oss är vi självklart mycket tacksamma för det. Vi tar inte emot öppnade påsar med torrfoder. 

Tack till alla er underbara djurvänner!

 

Önskelista  

  • Hills Metabolic torrfoder
  • Mjau portionspåsar blötmat
  • Milbemax vet. för katter (avmaskningsmedel; finns på Apoteket)
  • Laserpekare
  • Frimärken
  • Nitrilhandskar storlek medium, finns att köpa på apotek